Onze Kangeroe-ouderraad...

Deze enthousiaste kangoeroe mama's en papa's helpen mee de brug te maken tussen de school en de ouders:

 

Op de foto vlnr: 
Bovenste rij: Björn Debaets, Daan Vandenberghe, Griet Opsomer, Annelies Lecluse, Valerie Nollet, Petronella Bruggeman en Bénédicte Siemoens (secretaris)
Onderste rij: Tine Pype, Melanie De Coninck, Evelien Masschelein (onder-voorzitster), Debby Kockx (voorzitster), Shanah Six, Nele Bailleur (penningmeester), Lore Vanmassenhove en Sharon Six
Ontbreken op de foto: Nele Berghman, Frederik De Huyvetter, Mary Lore Gysel, Nele Labaere. 
 
Beste Mama en papa,
 
Dit is de kangoeroeraad! Wij bestaan uit een groepje van enthousiaste mama’s en papa’s die hun beste beentje voorzetten in de Biesweide! 
Wij heten de kangoeroeraad met een reden. Net zoals een kangoeroe ZORG draagt voor haar jong, wil de ouderraad  van De Biesweide ZORG-zaam zijn voor de kinderen, hun school en hun ouders.
 
Ons jong en verfrissend team zorgen ervoor dat wij vaak te zien zijn op en rond de school.
Wij komen 5 keer samen per schooljaar op de Biesweide, dit samen met een tweetal leerkrachten en directie zodat wij een mooie brug kunnen vormen tussen onze werking en die van de school. 
Op die vergaderingen komen verschillende onderwerpen aan bod.
Inhoudelijk bespreken we allerhande activiteiten die we wensen te organiseren op een schooljaar, maar ook hebben we een stem als het bijvoorbeeld gaat over verkeersveiligheid aan en rondom de school. Ook de school brengt agendapuntjes aan waar wij onze mening over mogen zeggen.
 
Kortom, in de kangoeroeraad kan je je ei kwijt in het ofwel organiseren van verschillende activiteiten, ofwel je stem laten horen als je een tof idee hebt! 
Wij staan open voor iedereen die graag wenst aan te sluiten en horen het graag via een persoonlijk berichtje, via mail of via onze Facebook pagina. 
 
Voel jij je aangesproken, en wil jij graag deel uitmaken van ons team? Aarzel dan niet en zet de eerste stap naar de richting van de kangoeroeraad.. het bestuur en de leden staat te wachten om jullie te verwelkomen!